You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Immo De Vry - Dorpsweg 3 - +32 (0)3 312 07 58 - info@devry-immo.be - www.devry-immo.be

Over ons

Zakenkantoor De Vry is een multifunctioneel kantoor gevestigd te 2390 Malle, Dorpsweg 3 (ondernemingsnummer 0433 040 464 en CBFA nummer 13429AB) en met volgende vier hoofdactiviteiten : vastgoed – landmeter – bank – verzekeringen.

De Vry NV is reeds meer dan 40 jaar actief in de verkoop en verhuur van vastgoed in Oostmalle en omstreken. Naast de verkoop van gronden, woningen en appartementen heeft onze firma zich gespecialiseerd in de verhuring van woningen, appartementen en commerciële panden met specifieke aandacht naar op maat gesneden huurovereenkomsten, uitgebreide plaatsbeschrijvingingen, jaarlijkse indexatie huurprijzen.

Wij zijn immoscoop lid. Zie website : www.immoscoop.be

Naast de vastgoedactiviteiten is onze firma ook gekend als landmeterskantoor voor het opmeten van gronden, indienen (her)verkavelingen, aanvragen stedenbouwkundige attesten, plaatsbeschrijvingen (gemene muren, huurovereenkomsten,…), schattingen.

De Vry NV is ook zelfstandig agent van Crelan. In ons vernieuwd bankkantoor kan u terecht voor al uw bankverrichtingen en voor advies inzake leningen(woningkredieten, persoonlijke leningen,…) beleggingen en spaarformules.

Verzekeringen : als verzekeringsmakelaar kunnen wij u verschillende soorten verzekeringen aanbieden van verschillende maatschappijen. Wij werken vooral met de maatschappijen AG en Fidea.

 

Immo De Vry